بایگانی نوشته‌ها


تجهیزات خانه هوشمند

تجهیزات خانه هوشمند

تجهیزات به کار رفته در خانه هوشمند به شما امکاناتی می‌دهد تا آسان‌ و ایمن زندگی کنید. استفاده از تجهیزات خانه هوشمند صرفه جویی در مصرف انرژی و هزینه ها را همراه دارد. با استفاده از تجهیزات هوشمند خانه مانند سیستم روشنایی هوشمند ، سیستم سرمایش و گرهایش هوشمند و … میتوان استفاده از انرژی را هوشمندانه مدیریت کرد و از اتلاف انرژی جلوگیری نمود. کارهای مختلف خانه را را به آسانی از راه دور کنترل و اجرا کرد. همچنین امنیتی که در خانه های هوشمند است در خانه های سنتی کمتر وجود دارد.

خانه هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا

خانه هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا

ایده خانه هوشمند بیش از یکی ، دو قرن پیش در ذهن بشر تبلور پیدا کرد ، اما موانع متعددی بر سر راه بود تا امروز به شکل یک پدیده ملموس و عملی در دسترس بشر قرار گیرد. در سال ۱۹۶۶ اولین دستگاه اتوماسیون خانگی توسط وستینگهاوس که نمونه واقعی برای کنترل دما و سایر وسایل خانه بود عرضه شد. اگر چه این یک ایده پیاده شده از سیستم خودکار خانه بود ، اما همیشه خانه های هوشمند موضوع بسیاری از داستانها و فیلمها تخیلی بشمار می آمد. از طرفی ،اتوماسیون ساختمان سابقه طولانی تری دارد، اما خانه های هوشمند واقعی دیر زمانی نیست که شکل واقعی به خود گرفته اند. شاید مهمترین عاملی که به سرعت باعث ساخت تجهیزات خانه هوشمند شد ، توسعه صنعت الکترونیک از یک سو و اینترنت و شاخه های مختلف آن از سوی دیگر بود. اما به یقین میتوان گفت موتور حرکت فناوری هوشمند سازی پدیده اینترنت اشیاء است.

مزایای خانه هوشمند بیسیم

مزایای خانه هوشمند بیسیم

اگر تقسیم بندی تکنولوژی خانه هوشمند را بر اساس نوع ارتباط اجزای آن دسته بندی کنیم ، دو دسته اصلی میتوان برای آن در نظر گرفت. خانه هوشمند بی سیم و خانه هوشمند باسیم دو رویکرد متفاوت از حیث ارتباط اجزای خانه هوشمند میباشند . البته این به معنی عدم امکان تلفیق این دو نمیباشد و بسیاری از شرکتهای سازنده هر دو رویکرد را در راه حلهای خود ارائه میدهند. در این مقاله سعی خواهیم کرد برخی از مزایای خانه هوشمند بی سیم را برشماریم.

آشنایی با IFTTT

آشنایی با IFTTT

IFTTT مخفف عبارت If This, Then That  به معنای مفهومی “اگر این پس آن” است. IFTTT یک راه آسان برای خودکار کردن کارها در خانه هوشمند و یا به اشتراک گذاری وظایف میان سرویس‌هایی است که قابل اتصال به هم نیستند.

اهمیت هوشمند سازی ساختمانهای اداری

اهمیت هوشمند سازی ساختمانهای اداری

به راستی ساکنین در واحدهای اداری هوشمند در جستجوی جه ویژگی هایی هستند؟ سوال اینجاست که مردم در باره دفاتر هوشمند چقدر می دانند ؟ و چه ویژگی هایی را دوست دارند در ساختمان اداری هوشمند  ببینند؟ چه زمانی انتظار می رود در یکی از آنها کار کند؟ امروز زمان تحقق پیدا کردن ساختمان های اداری هوشمند به لطف تکنولوژی فرا رسیده است . در ادامه به برخی از ویژگی های خانه هوشمند اشاره خواهیم کرد.

پروتکل های مختلف بی سیم در خانه هوشمند

پروتکل های مختلف بی سیم در خانه هوشمند

اگر به فکر خرید یک محصول هوشمند مانند پریز هوشمند هستید ، مطمئناً قبلاً در مورد استانداردها و پروتکل های ارتباطی آن شنیده اید. همچنین زمانی که صحبت از انتقال اطلاعات میشود تفاوت این فناوری ها مورد سوال قرار میگیرد . بیشتر محصولات هوشمندی که در بازار وجود دارد  به فناوری هایی مانند wifi ، بلوتوث ، Zigbee یا Z-Wave مجهز هستند . در ادامه  ما در مورد هریک از آنها و اینکه از چه چیزی تشکیل شده و تفاوت های اصلی ، مزایا یا معایب آنها چیست صحبت خواهیم کرد

تفاوت خانه هوشمند و اتوماسیون ساختمان

تفاوت خانه هوشمند و اتوماسیون ساختمان

در دنیای امروز که هرروز نقش فناوری در زندگی بشر پررنگ تر میشود واژه های جدیدی در تکنولوژی ساختمان به گوشمان میرسد که شاید برای ما گیج کننده باشند.خانه هوشمند ، ساختمان هوشمند ، اینترنت اشیاء (IoT) ، اینترنت چیزها ، سیستم مدیریت ساختمان ( BMS) ، اتوماسیون خانگی و ساختمان و …مطالب بسیاری درباره نوآوری‌ها و پیشرفت‌ها با استفاده از عباراتی چون خانه هوشمند، متصل یا اتوماتیک عنوان می‌شود.معمولا ما در دسته بندی‌هایی همچون سیستم‌های اتوماسیون خانگی، بهینه‌سازی انرژی و … از این مطالب استفاده می‌کنیم در صورتی دسته‌بندی اینترنت اشیاء(IOT) یکی از صحیح‌ترین دسته‌بندی‌ها برای تکنولوژی خانه هوشمند است.دستگاه‌های متصل و اتوماتیک زیر مجموعه‌ای از سیستم‌های هوشمند می‌باشند. در واقع یک سیستم هوشمند گجت‌های خانه هوشمند با قابلیت اتصال بیسیم و وسایل اتوماتیک را کنترل و یک خانه را هوشمند می‌کند.

درباره‌ی نویسنده
خانه هوشمند آسانه پلتفرم اختصاصی هوشمند سازی مبتنی بر تکنولوژی اینترنت اشیا
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...